Μετατροπές

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός είδους μετατροπές, που έχουν σχέση με το σασί του φορτηγού αυτοκινήτου, και ειδικότερα την μετακίνηση των διαφόρων εξαρτημάτων  του πλαισίου του φορτηγού π.χ. καζανάκια αέρος , βάσεις μπαταριών, ρεζερβουάρ πετρελαίου και adblue,γέφυρες κ.α., με σκοπό, την δημιουργία ελεύθερου χώρου,που είναι απαραίτητος για την τοποθέτηση στη συνέχεια από τους πελάτες , υπερκατασκευών που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις χώρου σε συγκεκριμένα σημεία του φορτηγού.

Επιπλέον η εταιρεία μας αναλαμβάνει,ειδικές μετατροπές φορτηγών αυτοκινήτων, για αλλαγή χρήσης αυτών από τους ιδιοκτήτες τους, όπως την μετατροπή διαξονικών ή τριαξονικών συρόμενων φορτηγών σε φορτηγά τράκτορες για χρήση σε μεταφορές διεθνείς και όχι μόνο.

Ενδεικτικά παραδείγματα μετατροπών

Μετατροπή φορτηγού MERCEDES ATEGO

Σε ένα φορτηγό αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES ATEGO, μεταφέραμε τόσο τα καζανάκια αέρα με τις διάφορες βαλβίδες που τα συνοδεύουν, όσο και τα ρεζερβουάρ πετρελαίου και adblue, ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για τοποθέτηση τσέλας.

Μετατροπή φορτηγού IVECO

Σε φορτηγό IVECO έχουμε μεταφέρει όλα σχεδόν τα εξαρτήματα του, για να μπορέσει στη συνέχεια να μετατραπεί σε όχημα συλλογής σκουπιδιών ενός δήμου.

Μετατροπή φορτηγού Scania


ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΕ ΤΡΑΚΤΟΡΑ (SCANIA R 144 LB)


ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΕ ΤΡAΚΤΟΡΑ (SCANIA 164)

TOP