Εμπρόσθιοι με τιμόνι

Η υπηρεσία 'Τοποθέτηση εμπρόσθιου άξονα με τιμόνι' αναφέρεται στην προσθήκη από το μηχανουργείο μας, ενός ακόμα μπροστινού άξονα, με σκοπό την αύξηση του ωφέλιμου φορτίου του φορτηγού αυτοκινήτου. Ο συγκεκριμένος άξονας γίνεται διευθυντήριος (τιμόνι),με σύστημα μπαρών που τον συνδέουν με τον ατέρμονα του φορτηγού.Η πιο διαδεδομένη διασκευή - μετατροπή αυτού του είδους ,είναι αυτή της διασκευής ενός τριαξονικού φορτηγού σε τετραξονικό ,με χρήση κυρίως στις χωματουργικές , υλοτομικές - ξυλουργικές εργασίες αλλά όχι μόνο.

Παραδείγματα τοποθέτησης αξόνων

Φορτηγά ΜΑΝ

Τα φορτηγά της ΜΑΝ ,κυκλοφορούν σε μεγάλο αριθμό στους ελληνικούς δρόμους,γεγονός που από μόνο φτάνει ,ώστε να είναι τα περισσότερα σε αριθμό που έχει διασκευάσει η εταιρεία μας.Σε συνδυασμό με την εύκολη εύρεση ανταλλακτικών,τα κάνει ίσως την πιο δημοφιλή επιλογή των Ελλήνων οδηγών. 

  

Φορτηγά MERCEDES-BENZ

Τα φορτηγά της MERCEDES-BENZ είναι από τα πιο αξιόπιστα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα τα μεταχειρισμένα φορτηγά  της, να είναι από τις πρώτες επιλογές των επαγγελματιών οδηγών στην  Ελλάδα.

 

Φορτηγά MERCEDES-BENZ Actross

Φορτηγά Volvo

Φορτηγά SCANIA

Φορτηγά DAF

Φορτηγά IVECO

Δεν υπάρχει περιεχόμενο.

TOP