Ιστορική αναδρομή

Η ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Γ. ΥΙΟΙ ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του φορτηγού αυτοκινήτου από το 1973. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κάθε είδους διασκευής που έχει σχέση με το φορτηγό αυτοκίνητο. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις, οι οποίες θα τους δώσουν το αποφασιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους.

1973 › Ίδρυση
1973

Ίδρυση της εταιρείας με την ονομασία Ν. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ -Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΟΕ και εγκατάσταση της στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκης . Αντικείμενο της τότε εταιρείας ήταν οι επισκευές στο πλαίσιο (σασί) μικρών κυρίως φορτηγών αυτοκινήτων.Το πελατολόγιο της εταιρείας την τότε εποχή περιοριζότανε στα στενά πλαίσια του νομού Θεσσαλονίκης.

1987

Αρχίζει η εταιρεία να ασχολείται ενεργά και μεθοδικά με τις διασκευές μεγάλων φορτηγών αυτοκινήτων, κυρίως χωματουργικών, και όχι μόνο. Είναι από τις πρώτες στην Ελλάδα που παίρνει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Βιομηχανίας για τις παρακάτω εργασίες:

  • Tοποθετήσεις αξόνων (3ου και 4ου)
  • Ενισχύσεις πλαισίων (σασί)
  • Τοποθετήσεις διπλών διαφορικών
  • Μετατροπές πλαισίων
  • Μετατροπές μεταξονίου
Οι νέες αυτές δραστηριότητες δημιούργησαν αναγκές για μετεγκατάσταση σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και ταυτόχρονα οδήγησαν σε πολλαπλασιασμό των πελατών, από ολόκληρη την Ελλάδα.

1998

Η εταιρεία πλέον έχοντας περάσει σε μεγαλύτερα επίπεδα, τόσο σε αριθμό πελατών όσο και σε κτιριακές ανάγκες, μετακομίζει σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.400τ.μ. με στεγασμένο και σύγχρονο συνεργείο 660τ.μ. μέσα στο Βιομηχανικό Πάρκο Νεοχωρούδας. Παράλληλα, αλλάζει νομική μορφή και γίνεται ατομική επιχείρηση με την ονομασία ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Στο πελατολόγιο της εταιρείας πλέον έχουν μπεί εταιρείες τόσο από τις Βαλκανικές Χώρες (Βουλγαρία,Σκόπια) όσο και από την Ευρωπαική Ένωση ( Γερμανία, Σουηδία,Ρωσία).

2010

Μετά την συνταξιοδότηση του ιδρυτή της εταιρείας Αποστόλου Γιώργου, την διέυθυνση της εταιρείας πλέον αναλαμβάνουν οι δύο υιοί του και η ονομασία της πλέον γίνεται ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Γ. ΥΙΟΙ ΟΕ.Συνεχίζοντας η εταιρεία την ανοδική της πορεία, εκσυχρονίζεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (Ηλεκτρονική ευθυγράμμιση CORGHI) και ακολουθούμενη τον πρωτοποριακό της χαρακτήρα, γίνεται, για μια φορά ακόμα, από τις πρώτες στην Ελλάδα, που εξειδικεύεται και ασχολείται με τις εξαερώσεις συστημάτων διεύθυνσης, τόσο στα φορτηγά, όσο και σε λεωφορεία

PRESENT
TOP